W303R

Wireless N300 RangeMax Router

A W303R egy 300 Mbps vezeték nélküli N300 RangeMax router, amely  a 802.11g szabványnál akár 14x nagyobb sebességet és 6x nagyobb lefedettséget biztosít. Zökkenőmentesen visszafelé kompatibilis a vezeték nélküli 802.11g / b szabvány szerinti eszközökkel. Ez a router MIMO intelligens antenna technológiát használ, ezzel csökkenti a holttereket és maximalizálja a vezeték nélküli jel sebességét és hatótávolságát. Az eszköz jelentősen felülmúlja a korábbi generációs vezeték nélküli G eszközök teljesítményét. Csatlakoztassa a W303R routert egy kábel- vagy DSL-modemhez, és az nagy sebességű internet-hozzáférést biztosít több számítógépnek, játékkonzolnak, és médialejátszónak. Egy biztonságos vezeték nélküli hálózatot is létrehozhat, amelyen keresztül megoszthatja a fotókat, zenéket, videókat, a nyomtatót, és más eszközöket is az egész lakásban vagy az irodában.
  • Áttekintés
  • Specifikáció
  • Galéria
  • Letöltések
Maximális vezeték nélküli N teljesítmény

A 3 antennának és a 3x3 MIMO technológiának köszönhetően, a felhasználók egy nagy sebességű vezeték nélküli hálózatot hozhatnak létre, amely a hagyományos 11g szabvány szerinti termékekhez képest akár 18X nagyobb sebességre, és 6X nagyobb hatótávolságra is képes. A nagy távolságok, vagy az akadályok miatti  adatvesztést csökkentő képessége révén akár egy  kis irodában, akár egy nagy lakásban használható, még acél és beton épületben is. Mindenekelőtt, ott is könnyedén felállíthat egy vezeték nélküli hálózatot, ahol a nagy távolság miatt a régebbi 11g termékek erre nem képesek!


WISP kliens router funkció

WISP kliens módban a készülék vezeték nélkül csatlakozik a vezeték nélküli internet szolgáltatóhoz (WISP). Míg a helyi LAN hálózatban hagyományos routerként használható, lehetővé téve a felhasználók számára az internethozzáférést, akár vezeték nélkül is.


Intelligens sávszélesség szabályozás

Az intelligens sávszélesség szabályozás funkcióval, a készülék a kapcsolódó eszközök IP címe alapján fontossági sorrendet állít fel az optimális sávszélesség kihasználás érdekében. Tehát, a sávszélesség-igényes feladatokat, mint a hang, videó és adatátvitelt késedelem nélkül, egyidejűleg végezi el. Ez lehetővé teszi a sávszélesség optimális kihasználását  és a sávszélesség zsúfoltság elkerülését, megakadályozva a sávszélesség visszaélést és az alsóbb rendű hákózatok nem kritikus alkalmazásainak futását. Ezen a módon, egy kis hálózat felhasználói is megkülönböztett és specifikus sávszélességet kapnak.


Fejlett vezeték nélküli biztonság, amely blokkolja a jogosulatlan hozzáférést

A legújabb vezeték nélküli biztonsági funkció segít megakadályozni az illetéktelen hozzáférést a vezeték nélküli hálózathoz. A WEP, WPA és WPA2 szabványok a lehető legjobb titkosítást biztosítják, függetlenül a felhasználói eszköztől. A vezeték nélküli adapter Mac-cím alapján történő hozzáférés-szabályozása további biztosítékot jelent arra, hogy a vezeték nélküli hálózati hozzáférés csak meghatározott felhasználók számára engedélyezett, a többieket a rendszer elutasítja. Választása szerint az SSID Broadcast: engedélyezhető / letiltható, illetve a vezeték nélküli hálózat mások számára láthatóvá / láthatatlanná tehető.


Egyszerűen szabályozható Internet hozzáférés

A készülék a kliens, a MAC-cím és / vagy URL-szűrő funkció segítségével különböző megoldásokat kínál egy adott számítógép internethez való csatlakozásának, illetve egy adott weboldal megadott időn keresztüli használatának engedélyzésére / letiltására. Egyszerűen és könnyen telepíthető, és segíti a rendszergazdát a hálózati erőforrások jobb felhasználásában. Segít továbbá megakadályozni az interneten terjedő veszélyes programok bejutását, pl. a kémprogramok, shareware és más rosszindulatú programok, stb

Hardver
 SzabványokIEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3
 Interface 1 * 10 / 100M WAN port (Auto MDI / MDIX); 3 * 10 / 100M LAN portok (Auto MDI / MDIX) 
 Antenna 3 * 5dBi fix antenna
 Gomb 1 Törlés / WPS
 Teljesítmény Input: 100-240V ~ 50 / 60Hz 0.3A; Output: DC 9V 0.6A ==
 Méret190mm * 129.72mm * 32.86mm (H * SZ * M)
 LEDPower, SYS, WLAN, WPS, WAN, LAN (1-3)
 Frekvencia 2.4GHZ
 Csatlakozás típusaPPPoE, dinamikus IP, statikus IP, PPTP, L2TP

Wireless
 Sebesség300Mbps

Szoftver
 Alapvetõ funkciók Wireless Radio: Enable/Disable; SSID Broadcast: Enable/Disable; Channel: 1-11; AP Isolation
 Biztonság SecurityWireless Security: Enable/Disable;64-/128- bit WEP;WPA-PSK, WPA2-PSK;WPS;Wireless Access Control (Wireless MAC filter);
 Működési mód WISP mód; WDS 
 DHCP szerver DHCP ServerDHCP Server;DHCP Client List;DHCP Reservation
 Virtual Server Port Forwarding; DMZ Host 
 Biztonság Client / URL / MAC Filter; Remote Web Management 
 DDNS No-IP, DynDNS
 VPN pass-through VPN Pass-throughPPTP/L2TP Passthrough
 Sávszélesség szabályozás Igen
 Alapértelmezett beállítások Bejelentkezés IP-cím: 192.168.0.1

Egyéb
 Static Routing Igen
 LogsIgen
 Egyéb MAC Clone; Biztonsági mentés és visszaállítás beállításai, firmware frissítés (bőngészőben)
 A csomag tartalma W303R; Power Adapter, Gyors telepítési útmutató, CD; Ethernet kábel 
 Hőmérséklet Működési hőmérséklet: 0 ℃ - 40 ℃
Tárolási hőmérséklet: -40 ℃ - 70 ℃
 Páratartalom Működési páratartalom: 10% ~ 90% RH nem lecsapódó
Tárolási páratartalom: 10% ~ 90% RH nem lecsapódó
 Tanúsítványok CE, FCC, RoHS

Firmware

Dátum Név Leírás Letöltés
2015-11-25 US_W303Rv1.0Br_V5.07.46_en_TDE
1. A hibás frissítés tönkreteheti a készüléket.

2. Kérjük hogy a frissítést kábelen csatlakoztatva végezze.

3. Ne húzza ki a készüléket frissítés közben.

4. Csak a V5.07.XX verzióval rendelkező készüléket lehet frissíteni erre a firmware-re.

5. Csomagolja ki a letöltött fájlt és használja a "bin" vagy "trx" kiterjesztésű fájlt a frissítéshez.

6. A frissítés után állítsa vissza a routert gyári beállításokra, és konfigurálja újra.