N150

Wireless N150 Easy Setup Router

Az N150 routert úgy tervezték, hogy annak telepítése könnyebb legyen az otthoni felhasználók számára. Az eszköz megfelel az IEEE802.11n szabványnak, vezeték nélküli sebessége akár 150Mbps is lehet, így tökéletes a mindennapi tevékenységek, mint a web-mail, chat, video streaming, online játékok és így tovább. Az N150 támogatja a legújabb vezeték nélküli biztonsági funkciókat, beleértve a 128 bites WEB és WPA / WPA2 titkosítást, így segít megakadályozni az illetéktelen behatolást. Egy univerzális jelismétlővel az N150 kiterjeszti a vezeték nélküli lefedettséget a ház minden sarkába, és megszünteti a holttereket.
  • Áttekintés
  • Specifikáció
  • Galéria
  • Letöltések
Univerzális jelismétlő

Az univerzális jelismétlő technológia a vezeték nélküli lefedettség kiterjesztésére szolgál. Összehasonlítva a hagyományos WDS (Wireless Distribution System) technológiával, az univerzális jelismétlőt nemcsak könnyebb beállítani, hanem jobb teljesítményt és kompatibilitást nyújt.


Egyszerű beállítás

Mindössze három egyszerű lépésben felállíthat egy biztonságos vezeték nélküli hálózatot, és perceken belül futtathatja azt.


Biztonságos WiFi kapcsolat a WPS gomb megnyomásával

Az N150 kompatibilis a Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS) funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte azonnal elvégezzék a biztonsági beállítást. Egyszerűen, csak a "WPS" gomb megnyomásával, automatikusan biztonságos kapcsolat hozható létre. Ez a hagyományos biztonsági beállításoknál nemcsak gyorsabb, hanem kényelmesebb is, hiszen nem kell, hogy emlékezzen a jelszóra.


Vezeték nélküli WAN

Az N301 kliens routerként csatlakozik az ISP hálózathoz vagy uplink AP-ként vezeték nélkül megosztható és elérhető vele az internet a ház legtávolábbi sarkából is, holtterek nélkül.


Szülői felügyelet

Támogatja a kliens szűrés, Mac szűrés, weboldal szűrés funkciót, valamint a szülői felügyelet részeként beállíthatja a használati időt és blokkolhat bizonyos domain neveket.


Működése

Ahhoz, hogy létre jöjjön a vezeték nélküli varázslat, először az internet szolgáltató modemét a Tenda routerhez kell csatlakoztatnia. A router a vezeték nélküli jelet szétsugározza, így eszközei és intelligens készülékei könnyen csatlakozhatnak az internethez.

 

Firmware

Dátum Név Leírás Letöltés
2016-06-17 US_N150V1.0BR_V5.07.49_en_new
1. A hibás frissítés tönkreteheti a készüléket.

2. Kérjük hogy a frissítést kábelen csatlakoztatva végezze.

3. Ne húzza ki a készüléket frissítés közben.

4. Csomagolja ki a letöltött fájlt és használja a "bin" vagy "trx" kiterjesztésű fájlt a frissítéshez.

5. A frissítés után állítsa vissza a routert gyári beállításokra, és konfigurálja újra.